Vi vässar värdskapet

Värdskap Linköping är en gemensam satsning som Visit Linköping & Co’s och Linköpings Innersta ligger bakom – och målet är att lyfta värdskapet i Linköping. Under fyra välbesökta tillfällen i mars och april har alla verksamheter (butiker, restauranger, boende och besöksmål) som möter besökare i Linköping haft möjlighet att inspireras och lära sig mer om vad som är på gång. Det långsiktiga målet är att Linköping ska bli en destination med ett bättre värdskap än jämförbara destinationer i Sverige.

Faktum är att Linköping alltmer utvecklas till en sommarstad med massor av intressanta sevärdheter, aktiviteter, konserter och evenemang. Du hittar allt du behöver veta för ett besök, en utflykt eller en kväll på stan här på Visit Linköpings webb. Inför sommaren 2024 bjuder bland annat Göta kanal på många spännande nyheter och nytt för i år är att det mesta kan bokas via Göta kanals webbsida..

Tre nya InfoPoints
Totalt finns 14 InfoPoints i Östergötland och fyra av dem hittar du i stadskärnan (Akademibokhandeln, Huvudbiblioteket, Skådebanan i Trädgårdsföreningen och Lkpg Slotts- och Domkyrkomuseum) Här kan du hämta kartor, få personlig service och tips på vad du kan göra i Linköping. Lista över InfoPoints hittar du här.