Till våra medlemmar – utbildningar

Du som är medlem i Linköpings Innersta har möjlighet att snabbt och enkelt uppdatera dina kunskaper kring kommunikation i sociala medier. Vi samarbetar kring en läroplattform som är skräddarsydd för företag med verksamhet i stadskärnor.

Kurser i sociala medier 
Det finns kurser i flera olika ämnen; Facebook, Visual Mechandising, Tripadvisor, Google och Instagram (uppdaterat med Reels och Guider). Kurserna består av ett antal filmsekvenser som både ger information och inspiration som hjälper dig att bättre nå ut till dina kunder. Du tittar på filmerna när det passar dig och tar det i din egen takt. Du kan se sekvenserna hur många gånger du vill – allt för att du ska kunna testa olika upplägg som passar just din verksamhet.

Alla utbildningar finns samlade på citykompetens.se – är du medlem har du fått ditt inlogg via mejl. Hittar du inte mejlet eller är ny medlem – välkommen att kontakta Anna Holmlund på Linköpings innersta.

Detta är en kostnadsfri medlemsförmån som ingår i din medlemsavgift hos Linköping innersta (Citysamverkan).

Initiativtagare till utbildningarna är City Örebro, Göteborgs Innerstad, Helsingborg Citysamverkan, Malmö Citysamverkan och Linköpings Innersta i Linköping.