Till våra medlemmar – utbildningar

Nu har du som medlem möjlighet att snabbt och enkelt uppdatera dina kunskaper. Tillsammans med fyra andra städers cityaktörer har vi tagit fram ett utbildningsmaterial specifikt för företag med verksamhet i stadskärnor.

Kurs i sociala medier för dig som medlem
Under kommande veckor lanseras kurser i tre olika ämnen. Först ut är en Instagramkurs som innehåller fjorton olika filmsekvenser. Här får du både information och inspiration som hjälper dig att bättre nå ut till dina kunder via Instagram. Du tittar på filmerna när det passar dig och i din egen takt. Du kan se sekvenserna hur många gånger du vill – allt för att du ska kunna testa olika upplägg som passar just din verksamhet.

Alla utbildningar finns samlade på citykompetens.se – är du medlem har du fått ditt inlogg via mejl eller välkommen att kontakta Anna Holmlund

Det är många av er medlemmar som efterfrågat denna typ av utbildningsinsatser. Vi hoppas att ditt företag och alla medarbetare kommer kunna dra stor nytta av kurserna. Detta är en kostnadsfri medlemsförmån som ingår i din medlemsavgift hos Linköping Citysamverkan.

Initiativtagare till utbildningarna är City Örebro, Göteborgs Innerstad, Helsingborg Citysamverkan, Malmö Citysamverkan och Linköpings Innersta.