Nytt pris – Local Hero

Vi är imponerade över våra medlemmars hårda arbete och insatser för att göra Linköpings innerstad till en attraktiv plats – både för oss som bor här och för de som besöker oss. Det nyinstiftade priset Local Hero of the year kommer vi därför att dela ut varje år, för att uppmärksamma er och det arbete ni gör.

Nu säger vi stort grattis till årets vinnare! Local Hero of the year 2023 – Det Goda Från Italien!

Det Goda Från Italien med Carmine Arricale i spetsen gör Linköpings stadskärna till ett nöje att besöka och återvända till om och om igen. Kända för sitt engagemang och viljan att göra det lilla extra för sina kunder. Det Goda Från Italien, med personal är sanna inspiratörer för sin omgivning och skapar den livsvänliga innerstad som kännetecknar framtidens stadskärna

Kort om priset
Local Hero of the year går till en
 person, verksamhet, företag eller organisation som gjort det lilla extra för att sätta Linköping på kartan och bidrar till att Linköpings stadskärna växer hållbart, som en plats för fler och mer. I en föränderlig värld inspirerar Local Hero of the year sin omgivning, genom att alltid utvecklas med tiden och är en sann förebild för Linköping och Linköpings innersta.