Intervjuer ”På stan”

Vad efterfrågar du i framtidens stadskärna? Under två dagar i maj, 24-25/5, genomför vi intervjuer ”på stan” i Linköpings innersta.

Vi vill veta mer om hur invånare, företag och besökare upplever Linköpings stadskärna! Vad behövs för att forma en levande och livsvänlig plats? Hur kan den utvecklas till en ännu mer livlig och attraktiv plats i framtiden? Den 24 och 25 maj genomför därför Linköping City Samverkan, i samarbete med undersökningsföretaget Webropol, intervjuer i innerstaden. Frågorna kommer att handla om allt från tillgänglighet och attraktioner till evenemang och mötesplatser.

Vad vill du uppleva i Linköpings framtida stadskärna?
För att säkerställa att stadskärnan fortsätter att vara en levande och dynamisk plats, är det viktigt att förstå hur våra invånare, näringsidkare och besökare upplever den idag och vilka förändringar de önskar se i framtiden.

”Genom att samla in tankar och åsikter kommer vi att kunna forma en stadskärna som är ännu mer attraktiv och anpassad till de behov och önskemål som finns”, säger Jessica Stille Törnqvist VD Linköping City Samverkan.

Varmt välkommen med dina åsikter, idéer och förslag. Intervjusvaren förväntas ge intressanta insikter som kommer att bidra till vårt kontinuerliga förbättringsarbete. Dela era tankar och idéer, och med och påverka utvecklingen av Linköpings stadskärna!

Mer information om tid och plats uppdateras vecka 21 på linkopingsinnersta.se

Tillsammans formar vi framtidens stadskärna i Linköping! Läs mer på Linköpings kommuns hemsida

Har du frågor? Kontakta Jessica Stille Törnqvist, VD Linköpings Citysamverkan, via epost eller tel 0702-508876.