Sök Culture POP-UP

Sommarsuccén LKPG Culture Pop-Up är tillbaka i sommar. Från mitten av juni till 31 juli är tanken att alla som besöker Linköpings innersta ska få uppleva kultur och kreativitet från hela Östergötland. Därför är vi på jakt efter kulturella och kreativa verksamheter som vill delta och ställa ut i vakanta lokaler under årets Pop-Up-period.

Vi söker dig som vill vara en del av årets Culture Pop-Up! Varmt välkommen med din anmälan via denna länk! 
Urval och matchning kommer att göras under april och vi ser fram minst lika många intresserade som förra året.
– Det här är en unik möjlighet för företag, organisationer och konstnärer att visa upp sin verksamhet och nå ut till en bredare publik”, säger Jessica Stille Törnqvist, VD Linköpings Citysamverkan.

En mix av kultur och aktiviteter
Målet att återigen fylla stadskärnan med massor av inspirerande konstutställningar, musikframträdanden, teaterföreställningar med mera. Förra året lämnades ett femtiotal intresseanmälningar av olika karaktär in på kort tid. Vi hoppas på minst lika stort intresse i år!

Om LKPG Culture Pop Up
Under några unika veckor bjuder kulturaktörer från hela Östergötland på färg, form, lust och kreativitet Linköpings innersta! LKPG Culture Pop Up är en del i arbetet med Framtidens stadskärna, där näringsliv, fastighetsägare och Linköpings kommun samarbetar för att skapa en levande stadskärna med ett brett utbud av upplevelser.

För mer information, kontakta Jessica Stille Törnqvist, VD Linköpings Citysamverkan, via e-post eller tel 070-250 88 76.