Awrunda 30-31/5

Välkommen till Linköpings största afterwork – Awrunda 30-31 maj. Missa inte de här två kvällarna i slutet av maj, då Linköpings krogar kommer att fyllas med massor av musik och mat.

Ta-da, vi presenterar stolt premiären av evenemanget Awrunda! Nu ser vi till att Linköpings krogar fylls med musik och mat i massor! Bakom evenemanget står Visit Linköping, Linköping innersta och ett 20-tal restauranger.

Alla Linköpingsbor och besökare kommer under två härliga försommarkvällar kunna vandra mellan gamla och nya musikfavoriter bland Linköpings krogutbud. Det bjuds på allt från jazzkvällar och soul till trubadurer och DJ:s. Förhoppningen är såklart att alla passar på att besöka flera restauranger samma kväll och att det ska bli många som rör sig i stan.

”Evenemang av den här typen är viktiga för att skapa den livsvänliga innerstad som vi strävar efter. Tidpunkten i slutet av maj är också perfekt för den som vill avrunda terminen med en afterwork med vännerna eller kollegorna innan semestern. Förmodligen kommer detta att bli Linköpings största afterwork, tror Jessica Stille Törnqvist, VD för Linköping Innersta.

Välkommen att avrunda maj månad med Linköpings största Awrunda 🙂 Håll utkik i våra social medier efter mer information…

Du hittar mer information om ”avrunda” här