Jul för Tappra Barn

i Nyheter | 0

happy-christmas-kid-alt2sDagen för Tappra Barn är ett fantastiskt tillfälle att nätverka med hjärtat och samtidigt ha väldigt trevligt. Bidragstagare är oftast små organisationer som vi har väldigt nära oss och på så sätt har en väldigt nära relation till. Tillsammans hjälper vi tappra barn att få det lite lättare i vardagen och på de senaste fem åren har vi samlat in över 2.2 miljoner. Dagen kännetecknas av mycket glädje, hjärta och gemenskap.

Välkomna.

 

AKTIVITETER

 

Tomteverkstad

Farbror Melins torg, Lör, 11-15, Sön 12-16

Varje lördag och söndag från 26 november till 17 december kommer Tomten ha sin tomteverkstad på Farbror Melins torg, så ta med barnen och hälsa på hos Tomten och titta in i hans tomteverkstad. Passa på att lämna in önskelistan eller berätta vad du allra helst vill ha i julklapp!

 

Julklapps-inslagning

Farbror Melins torg, Lör 11-15, Sön 12-16

Varje lördag och söndag från 26 november till 17 december kommer Tomten ha sin tomteverkstad på Farbror Melins torg, så ta med barnen och hälsa på hos Tomten och titta in i hans tomteverkstad. Passa på att lämna in önskelistan eller berätta vad du allra helst vill ha i julklapp! I samarbete med Aktivgruppen.

 

Sagostunder och trollsländsletning

Lilla Torget, Lör 11-15, Sön 12-16

Kom till Lilla Torget som är klädd i vinterskrud! Här finns vår vintervärd som välkomnar alla barn till trollsländsletning. Hittar du rätt antal så får du en överraskning! Här kan du också värma dig och grilla enmarshmallow. I samarbete med Aktivgruppen.

 

Barnens dag

Trädgårdstorget 16 dec klockan 9-11

Den 16 december mellan klockan 9-11 är det Barnens dag på Trädgårdstorget. Det blir sång, underhållning och presenter. Och så ska granen kläs så klart!

 

Insamling av vintersportartiklar

Trädgårdstorget 3-4 dec

Låt inte dina barns gamla vinersportprylar ligga och skräpa. Kom ner med dem till oss på Trädgårdstorget så ser vi till att de får nya ägare! Inlämning lördag 3 dec mellan 10-17 och dagen efter 4 dec säljer vi dem på torget för 10kr/st mellan klockan 10-16. I samarbete med Hjärta till hjärta och Myrorna.

 

Välgörenhetsmatcher

Saab Arena 1 dec / Linköpings sporthall 15 dec

Finns det något bättre än att se sitt favoritlag spela samtidigt som man vet att man hjälper Tappra Barn stoppa mobbingen i Linköping? Missa inte matchen LHC-Malmö i Saab Arena den 1 december och LIBK-Växjö i Sporthallen den 15 december.

 

Föreningshelg

Trädgårdstorget 10-11 dec

Kom om prova på olika sporter och träffa ett antal av Linköpings fantastiska idrottsföreningar.

 

Luciakröning

Trädgårdstorget 27 nov klockan 14

Kulturskolan kröner Linköpings Lucia på scenen med hjälp av Lions.

 

Återinvigning Julkrubban

Stora torget 27 nov klockan 13.30

Samling vid Krubban. Domprost Peter Lundborg och kören Agape med flera på plats!

 

Välgörenhetskonsert

Missionskyrkan 1dec klockan 19

En konsert med Johan Stengård för välgörande ändamål kontakta Fastighetsbyrån i Linköping för biljett till julkonserten. I samarbete med Fastighetsbyrån