Full fart under innerstadagarna

i Nyheter | 0

Det händer en massa spännande saker i Linköpings innersta och när det är dags för ”innerstadagar” så är det alltid extra mycket på gång. Lördagen den 27 april firade vi in våren med en innerstadag på temat hållbarhet.

Det bjöds på allt från dans, modevisning och styling till jazz, pop och ”Spoken word-tävling” runt om på stadens torg. Två lyckliga vinnare i vår succétävling fick dessutom en timmas personlig styling av modeprofilen Frida Zetterström. Frida pratade om vårmode och hållbarhetstrender. Kulturskribenten och författaren America Vera-Zavala var på plats och agerade konferencier för Spoken Word-tävlingen på Hospitalstorget. Dessutom lirade Chuck Berry Mania vid Farbror Melins torg och stjärnskottet Elin Namnteck uppträdde på Stora torget.

Under resten av våren och sommaren finns det mycket att uppleva i vårt innersta och i augusti laddar vi både för Linköpings stadsfest och nycirkusfestival. Sedan är det dags för en ny härlig innerstadag lördagen den 27 september. Missa inte det!