Vad vill Linköpingsborna ha mer av i vårt innersta?

i Nyheter | 0

Vi vill tacka alla er som skickat in förslag på hur vi kan förbättra och utveckla vårt innersta. Men vi vill höra mer! Forsätt skicka in era tankar och idéer så att vi kan skapa ett innersta för alla.

Gemenskap och Liv

Vi hör er, innerstaden kan bli en mer levande och aktiverande plats. Ett innersta utan exklusivitet, alla är välkomna att ta del av ett levande innersta med fler aktiviteter och roliga händelser. Med festival och mattorg, scener för musik och andra uppträdanden, inte minst platser där vi kan samlas och umgås med varandra.

Utveckling och Stöd

Mer fokus på att utveckla det innersta och bli mer moderna. Med bättre framkomst för bilar och cyklar, helst självkörande bilar dessutom. Vi måste även bli bättre på att ge stöd till de som har svårt att ta del av det innersta, med bättre tillgänglighet för er med funktionsvariationer.

Miljö och Möjligheter

Använd möjligheterna som ett nytt och förbättrat innersta skapar. En ny festival är en chans för lokala resturanter att synas. Njut mer av den vackra miljön i Linköping, med exempelvis mer fik och matställen vid stångån. Stöd för våra småbutiker och mindre fokus på de stora kedjorna. Rusta upp och bygg ut platser för aktivitet, simhall, lekplatser kanske ett tivoli?

Gör din röst hörd, fortsätt att bidra med drömmar och önskemål för vårt innersta! Du kan lämna dina idéer via formuläret. Gå in på  innersta.se/aretsstadskarna och skicka in ditt förslag!